NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zondag 26 april 2009

Horoscoop Christian Farla


Christian Farla heeft voor de tweede keer de Merlin Award gewonnen. Hij behoort tot de wereld top van illusionisten. Christian Farla is een Nederlander. Hij werd geboren op 5 mei 1970.

Illusionisten zijn artiesten met speciale vaardigheden. Is het kunst? Het is in ieder geval creatief. Zijn horoscoop laat dan ook aanwijzingen zien in die richting.

De Maan staat in het artistieke teken Stier. Liefst 60% van zijn posities zijn te vinden in de tekens Weegschaal en Stier. Dat zijn tekens die horen bij Venus, planeet van de schone kunsten en van het amusement.

Magie is een combinatie van illusie en beïnvloeding. Hans Klok (22 februari 1969, Purmerend) heeft Neptunus conjunct Mars oriëntaal. En Pluto roepend!

De allereerste illlusionist: Robert Houdin, de man die goochelende priesters en sjamanen versteld deed staan, werd geboren op 6 december 1805, ook met Neptunus oriëntaal.

David Copperfield, een eigentijdser illusionist, werd geboren op 16 september 1956 om 6u32 in Metuchen in de staat New York met Mars in het door Neptunus beheerste teken Vissen en Jupiter oriëntaal. Neptunus is verbonden met Jupiter en Pluto.

Criss Angel (19 december 1967, bij New York) heeft Neptunus oriëntaal.
De rode draad lijkt in Neptunus te zitten.

Het midpunt Neptunus/Pluto hoort bij discretie en geheimzinnigheid. Het is in de horoscoop van Farla verbonden met Mercurius (157.5 graden), Mars (135 graden), Jupiter (conjunct) en Uranus (22.5 graden). De Zon maakt een quindecile met Neptunus voor een sterke focus op geheimzinnigheid, het verborgene en het verhullen.

Geen opmerkingen: