NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zaterdag 18 april 2009

Horoscoop Dustin Hoffman


Artiesten en kunstenaars hebben een specifieke combinatie van planeten en tekens in hun horoscoop. Het gaat om aspecten tussen de Maan, Venus en Neptunus en de tekens die daarbij horen (Kreeft, Stier, Weegschaal en Vissen), in verband met de Midhemel (het MC). De Midhemel is het symbool van de loopbaan. Op dit blog vind je vele voorbeelden. Eén ervan is deze horoscoop van Dustin HOffman. Zijn horoscoop heeft:

Venus in Kreeft
Venus quintiel Maan
Moon conjunct Neptunus
Venus quintiel Nepunus
Venus driehoek MC
Venus in aspect met het midpunt Zon/Maan
Maan in aspect met het midpunt Ascendant/MC

Kunstzinnigheid komt duidelijk naar voren.

Mercurius, symbool van communicatie en boodschapper zijn (met de stem of pen) beheerst het vijfde huis van spel en (pro-)creativiteit. Mercurius is de eind dispositor van het MC. Aan de kunstzinnigheid wordt nu stem of pen toegevoegd.

Maan en Neptunus maken een driehoek met Jupiter. De combinatie van Maan, Jupiter en Neptunus wijst op succes en populariteit die samengaat met kunstzinnigheid. En op het hebben van veel fans.

Tenslotte: Pallas staat net als bij veel andere kunstenaars op een belangrijke plaats (op de Ascendant). Pallas is het symbool van patronen en associaties.

UITLEG:
Het quintiel aspect (72 graden) heeft de betekenis van 'creatief verbonden zijn'. Venus quintiel Neptunus verbindt stijl en gevoel creatief aan fantasie, inlevingsvermogen en de filmwereld. Neptunus symbolissert de wereld van het immateriële en onechte (zoals de film).

Geen opmerkingen: