NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zondag 19 april 2009

Horoscoop geboortedag Rodrigo OtazuIn de bijlage van de Telegraaf van zaterdag j.l. staat het levensverhaal van Otagu. Hij liep van huis weg op zijn zestiende, omdat zijn vader hem bleef dwingen om te studeren. Otazu is echter een artiest. Zijn horoscoop is een prachtig voorbeeld van het hebben van een kunstzinnige roeping. Want:

- Venus maakt geen Ptolemeïsche aspecten; Venus (symbool van stijl) roept!
- Neptunus rijst voor de Zon uit: hij is een kunstenaar of idealist in de eerste plaats...
- Venus is half vierkant Neptunus voor artistiek talent


Juwelen horen bij de Zon en het teken Leeuw. Helaas, zonder geboortetijd is niet helder of de Zon op het MC staat of einddispositor is van het MC of dat het MC in Leeuw staat of dat de Zon een nauw aspect met het MC maakt. Alles is mogelijk...De geboortetijd van Otazu is onbekend. De tekening is de raadhoroscoop van ca. 23u45, met de Zon driehoek MC. Het MC is op zijn 16de - toen hij van huis wegliep en werd gekort door zijn vader - conjunct Saturnus. En Jupiter is in deze horoscoop op een hoek geplaast. Jupiter is het symbool van de reiziger en hij reist de hele wereld ver. Met deze tijd staan Venus en Neptunus resp. conjunct en half vierkant Zon/Maan (wat de artisticiteit versterkt aangeeft). Venus-Neptunus in afflictie is overigens éen van de aanwijzingen voor relatieproblemen. Otazu is vrijgezel en zoekt een (mannelijke) partner.

Toen hij ongeveer 30 was kwam de progressieve Zon vierkant Jupiter en Uranus en begon zijn succes. Dat is zo'n tien jaar geleden. Zie zijn eigen website voor meer info over zijn werk: http://www.rodrigootazu.nl/

Geen opmerkingen: