NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

vrijdag 8 mei 2009

Horoscoop Gerrit Rietveld


Architect en ontwerper Gerrit Rietveld werd door zijn vader in het vak van meubelmaker ingewijd, maar ontwikkelde zich als ontwerper en volgde een opleidingen tot architect. Zijn horoscoop laat zien dat hij in de eerste plaats smaak en stijl had. Venus, de planeet van de schoonheid, rijst voor de Zon uit en maakt geen aspecten binnen teken of orb. Dat maakt van Venus een prominente planeet i.v.m. de roeping. Zijn goede smaak verzette zich al spoedig tegen de logge meubels van vader.

Het patroon van artistiek talent bestaat behalve uit die belangrijke Venus uit het verband van de Maan en Neptunus met het MC in het teken Vissen. Vissen op het MC wijst op het 'onstoffelijke', op visie, fantasie en ideaal als achtergrond voor het beroepsterrein. Mars staat cruciaal onderin de horoscoop aan te geven dat actie, instrumenten en of gereedschap en machines van cruciaal belang zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Oi. Parabéns pelo excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração