NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

dinsdag 19 mei 2009

Horoscoop Jan Smit (zonder geboortetijd)


Jan Smit is geboren op 31 december 1985 in Volendam. Zijn geboortetijd is onbekend. Dat houdt in dat de exacte graad van de Maan, de Ascendant en het MC onbekend zijn en dat we niet kunnen zien welke planeten of lichten op hoeken zijn geplaatst. Maar wat we wel weten is dat op 31 december 1985:

a. Venus en Neptunus samen stonden (Venus conjunct Neptunus)
b. Venus en Neptunus voor de Zon uit rezen (Neptunus oriëntaal)
c. Venus 15 graden van Uranus af stond
d. Venus in Steenbok stond

Nu hebben meer mooie mannen Venus in Steenbok (lees maar op Astromarkt...), omdat het een soort 'coole' look geeft, zoals bij Brad Pitt. En komt een aspect (hoe klein ook) tussen Venus en Uranus vaker voor bij popartiesten. Maar dat in combinatie met het symbool van artistiek talent (Venus-Neptunus) wordt al zeldzamer. En omdat Venus en Neptunus voor de Zon uit rijzen zijn ze de eerste planeten van de beroepsoriëntatie (kunst dus).

Dit geldt echter voor alle mensen die op 31 december 1985 zijn geboren. Ze zijn allemaal kunstzinnig of hypergevoelig (en hebben dan allergieën). En ze hebben allemaal gevoel voor ritme. Maar niet iedereen heeft er zijn beroep van gemaakt en niet bij iedereen was het een sterk naar voren komend talent, zoals bij Jan Smit, die kennelijk op het juiste uur geboren was.

Vandaag is bekend geworden dat Jan Smit en Yolanthe van Kasbergen uit elkaar zijn. Toevallig heeft Jan Smit de komende twee jaar grote kans op het ontmoeten van de liefde van zijn leven. De breuk heeft dat dan weer wél mogelijk gemaakt. En zo heeft elk nadeel zijn voordeel (om maar met 'De heer ontwaakt' mee te praten)...

Geen opmerkingen: