NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

vrijdag 8 mei 2009

Horoscoop Kiefer Sutherland (en tweelingzuster Rachel)


Kiefer Sutherland is acteur en regisseur. Hij heeft een tweelingzuster die in hetzelfde veld werkzaam is (maar niet acteert). Met transit Pluto inconjunct Jupiter (de buitensporige prijs die je voor succes betaalt) is hij vandaag in het nieuws. Er is een verklaring voor zowel zijn succes als acteur als voor zijn arrestaties (eerder al wegens rijden onder invloed).

ARTISTIEK PATROON
Het artistiek patroon van verbanden tussen Maan, Venus, Neptunus (en de daarbij behorende tekens) met de midhemeld (het MC) is zichtbaar in zijn horoscoop (van 21 december 1966, 9 v.m. in Marylebone UK), als volgt:

1. Neptunus is oriëntaal (de eerst rijzende buitenplaneet voor de Zon). Dat wijst op in de eerste plaats gericht zijn op het immateriële (geloof, kunst, idealen)
2. Venus is conjunct de Ascendant (charme, schoonheid, talent)
3. De Maan staat cruciaal onderin de horoscoop (acteren, geheugen, nadoen)
4. Neptunus vierkant Zon/Maan (in hart en ziel artistiek)
5. De Maan inconjunct Midhemel, Venus sextiel MC (kunstzin i.v.m. beroepsveld)
6. Mercurius 67.5 graad van Zon/Maan (communicatie)
7. Zon vierkant Nul Ram (leiding geven, regie, ster zijn)
8. Hij heeft een 'coole' Venus in Steenbok, zoals meer mannelijke 'schoonheden'. Zie het bericht daarover op Astropost: male attraction...

ARRESTATIES
Kiefer heeft twee maanden in de gevangenis doorgebracht tijdens een transit van Jupiter en Pluto met de Zon, voor rijden onder invloed. Nu heeft hij weer iemand een hoofdstoot gegeven bij een ruzie en is hij opnieuw vastgehouden. Daarvoor vind je diverse aanwijzingen die samen het beeld scheppen van iemand die nogal direct reageert. Zo staat Mars bovenin zijn horoscoop, vierkant Ascendant en i.v.m. het midpunt Zon/Maan. Dat maakt de planeet van de mannelijke agressie belangrijk. Mars is bovendien geafflicteerd door Neptunus (gebruik en misbruik van fantasie, drugs en alcohol). Ook verbindt Mars Saturnus en Uranus (de combinatie van vrijheidsbeperkingen).

TWEELINGZUS
Kiefer Sutherland heeft een tweelingzuster (Rachel) die werkt als post-production supervisor in de wereld van de film. Je ziet haar foto beter op Getback:http://www.getback.com/gallery/the-other-half-of-famous-twins/2986770/1
Ze is 3 minuten later geboren dan Kiefer. Dat wijzigt de graden van Maan, Ascendant en Midhemel en plaatst Venus dichter bij de Ascendant. Ook zijn er andere midpunt combinaties. Maar het belangrijkste verschil is: het verschil in geslacht. Mars (de planeet van de mannelijke energie en hormonen) werkt immers harder in de horoscoop van een man.

Dit is haar horoscoop met de posities van haar broer aan de buitenzijde van de cirkel.

Geen opmerkingen: