NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zondag 10 mei 2009

Horoscoop Jim Kerr (Simple Minds)


Op 15 augustus 2009 treden The Simple Minds op in Landgraaf (Pinkpop Classic) en op 22 mei komt hun nieuwe album 'Graffiti Soul' uit. Reden om eens naar de horoscoop van Jim Kerr, de leider en zanger van de band, te kijken. Waarom is hij de leider van de band? De Zon (symbool van show, optreden, aandacht trekken en leiderschap) is prominent in zijn horoscoop. De Zon maakt geen majeure aspecten binnen 5 graden binnen teken. Dat maakt de Zon belangrijk voor de roeping. Het effect is nog sterker omdat de Zon conjunct ASC/MC staat.

Het patroon van artistiek talent in zijn horoscoop ziet er als volgt uit:
1. Taurus Midhemel (dispositor is Venus, planeet van stijl en talent)
2. Venus sextiel Neptune (artistiek talent)
3. Venus vierkant MC
4. Maan vierkant MC (Maan en Venus samen i.v.m. MC: gevoel voor kunst en stijl horen bij de loopbaan).
5. Neptunus 157.5 graad van het MC (fantasie, visie)
6. Venus halfvierkant ASC/MC (stijl, talent)
7. Neptunus vierkant Zon/Maan (in hart en ziel een kunstenaar)

Voor zijn succes vind je Jupiter en Pluto op de hoeken van de horoscoop. En voor het stemgebruik is het ontbreken van plaatsingen in luchttekens een goede aanwijzing. Het betekent immers: communiceren op elk mogeijk niveau.

De Simple Minds spelen samen sinds 1977. In dat jaar had Kerr progressief Venus vierkant MC. Dat activeerde het bestaande vierkant tussen Venus en MC in de geboortehoroscoop. Nu, na 32 jaar, is de band nog steeds springleven (Alive and kicking)! Stier op het MC en de 70% posities in vaste tekens dragen daar zeker aan bij.

In 2005 maakten de Simple Minds hun eerste album sinds jaren: Black & White. In 2005 veranderde de progressieve Zon van Jim Kerr van teken, om onmiddelijk samen te staan met Venus. Dat is een teken voor een positieve verandering in je leven. Nu staat transit Pluto driehoek progressief MC en dat is weer prima voor een come back. Het is nl. 'astrologisch' voor herstel of transformatie/regeneratie van de loopbaan.

Geen opmerkingen: