NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

donderdag 22 januari 2009

Horoscoop Carice van Houten


Complimenten van Tom Cruise voor Carice van Houten vandaag (23 januari 2009) en die zijn welgemeend. Zijn Jupiter (steun) staat oppositie haar Zon. Carice van Houten is net als hij werkzaam als acteur. Het talent dat daarvoor nodig is, vind je in haar horoscoop als volgt:

Venus staat in Weegschaal, driehoek de Maan en Neptunus maakt zeer waarschijnlijk een sextiel met de Maan. Let ook op de samenstand van Mercurius, Venus, Mars en Pluto in het teken van Venus (Weegschaal).
Omdat het geboorteuur niet bekend is, is er niet veel meer over het patroon van artistiek talent in haar horoscoop te vertellen dan dat. Behalve dan nog, dat ze met Saturnus voor de Zon uit rijzend een meer officiële of klassieke richting in wilde gaan en ambitieus is. Ze heeft dan ook een opleiding aan de Amsterdamse Kleinkunstacademie gedaan.

Vorig jaar kwam de progressieve Zon van Carice van Houten sextiel de prominente Saturnus in haar geboortehoroscoop en toen won de actrice een Rembrandt voor haar rol in 'Alles is liefde'.

Geen opmerkingen: