NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

donderdag 29 januari 2009

Horoscoop Danny de Munk


Gisteren werden Danny de Munk's handafdrukken vastgelegd in de Walk of Veen. Danny de Munk schittert vooral in musicals en al vanaf zijn 12de. Het astrologisch artistiek patroon in zijn horoscoop verschilt van die van de anderen op dit blog. De tekens Stier en Vissen zijn vertegenwoordigd. Venus en Neptunus nemen belangrijke plaatsen in. Maar het verband tussen Maan, Venus en Neptunus - dat artistiek talent aangeeft - zie je pas naar voren komen in de vijfde harmonische horoscoop (de horoscoop die talent aangeeft). Daarom vind je in dit bericht ook die horoscoop.
Er zijn verder meer dan 10 aanwijzingen voor artistiek talent te vinden in de geboortehoroscoop en 8 midpunt-combinaties die wijzen op succes.

1. Venus staat in Vissen
Het romantische teken Vissen is een van de beste plaatsen voor het symbool van stijl en schoonheid.
2. Neptunus staat cruciaal onderin, vierkant Ascendant
Je inleven in anderen, verbeelding hebben en 'net doen alsof' hoort bij Neptunus. Neptunus is een belangrijke planeet voor kunstenaars. Neptunus heeft een belangrijke plek in de horoscoop van Danny de Munk.
3. Stier op het MC en een 'loop' van dispositor Venus tot ...Venus
Stier is een teken dat bij Venus hoort. Het MC geeft aan in welke beroepsomgeving je je het best thuisvoelt. Stier hoort bij banken, het platteland en ... kunst. Dat komt omdat het teken Stier verband houdt met alles wat men bezit, zoals bijvoorbeeld talent.
4. Venus staat 75 graden van het MC, de Maan 80 graden
Een aspect van Maan, Venus of Neptunus met het MC legt een verband tussen je functie en de kunsten. Een aspect van 75 graden wijst op een sterke focus. Het aspect van 80 graden (binoviel) wijst op een gemakkelijk verband.
5. Zon in Vissen op de descendant
Danny de Munk werd geboren toen de zon net was ondergegaan. De zon is daarmee prominent op de horizon geplaatst in het teken Vissen. Een prominente Zon wijst op optreden, show, opvallen, leiderschap en de hoofdrol, kortom: op alles waarmee je in het middelpunt van de aandacht komt te staan.
6. Neptunus is de buitenplaneet die voor de zon uitrijst. Dat maakt Neptunus oriëntaal en geeft (wat het woord al zegt) een oriëntatie op alles wat niet direct tastbaar is in het leven, zoals dromen, visioenen, fantasie, empathie en geloof of kunst.
7. De combinatie van Zon in Vissen met Maan in Leeuw wijst op gevoel voor show in combinatie met sensitiviteit. Dat past bij iemand die op de planken (Leeuw) zingt (Vissen)
8. Venus (dispositor van het MC) staat driehoek de succesplaneet Jupiter.
Dat geeft succes in de loopbaan aan.
9. Venus inconjunct Uranus wijst op het thema van artistieke aspiraties en gevoel voor ritme dat vaak zichtbaar is in de horoscoop van zangers.
10. Ceres staat quintiel MC
De grootouders van Danny de Munk traden op als Duo de Munk. Ceres is het symbool van 'roots', genen en erfelijkheid. Het quintiel wijst op creatief zijn. Zo wordt de loopbaan creatief verbonden met overerfd talent.
11. Venus staat bij de Zon aan de descendant.
Venus op een hoekpunt van de horoscoop maakt Venus tot een hoeksteen van het totaalbeeld. Venus is symbool van talent.

Er is geen direkt verband tussen Maan, Venus en Neptunus. Venus en vooral Neptunus nemen belangrijke plaatsen in in de horoscoop. Maan en Venus zijn verbonden met het MC. In de vijfde harmonische horoscoop (de horoscoop van quintielen = creativiteit) maken de Maan, Venus en Neptunus een exact verband. Maan staat oppositie Neptunus en sextiel Venus. Venus maakt een driehoek met Neptunus. Je ziet de vijfde harmonische van Danny de Munk hieronder.

Geen opmerkingen: