NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

donderdag 8 januari 2009

Horoscoop Carry Tefsen


Carry Tefsen staat nu op de voorkant van de Vara-gids en dat lijkt een goede reden om eens aandacht aan haar horoscoop te besteden. Het is een horoscoop met het patroon van de artiest erin, maar dat kan ook bijna niet anders op dit blog:)

OBSERVATIES
Carry Tefsen heeft Venus bovenin de horoscoop, vierkant de Ascendant. En de Maan staat conjunct de Ascendant, op een prominente plaats. Mars is de planeet die voor de zon uit rijst en Mars is dispositor van het vijfde teken vanaf de ascendant. De vijfde sector is de sector amusement! Jupiter maakt geen majeure aspecten.
Eerste indruk: "succes )Mars+Jupiter)met kunstzinnigheid (Maan+Venus)*)...

ARTISTIEK PATROON
Je ziet het artistieke patroon aan het vierkant van de prominente Maan met de prominente Venus en Neptunus, maar ook aan Venus i.v.m. Zon/Maan en aan Neptunus met ASC/MC. Op 6 augustus 1938 op haar geboortemoment was er gevoel voor stijl en kunst, artistiek talent en de geboorte van iemand die geheel en al kunstenaar in hart en ziel zou zijn. Naast actrice en presentatrice is ze kunstschilder.

LATER BEGONNEN
Saturnus staat recht tegenover het midpunt Zon/Maan. Venus en Saturnus hebben allebei een connectie met Zon/Maan. Carry Tefsen startte als kleuterleidster. Na haar 40ste werd ze bekend bij het grote publiek door haar rol als 'Mien Dobbelsteen'.

*) Je leert snel duiden met Astro I.D.

Geen opmerkingen: