NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

woensdag 7 januari 2009

Horoscoop Helmut Lotti


Helmut Lotti (22 oktober 1969 om 4 uur in St.Amandsberg geboren) is een internationaal bekend voormalig schlagerzanger, die nu een meer klassiek reportoire heeft.

Observaties...
Jupiter reist voor zijn 'roepende' Zon in Weegschaal uit. De Maan in Vissen staat bij de Descendant. Venus in Weegschaal is eind dispositor van het MC (Tweelingen, Mercurius in Weegschaal, Venus in eigen teken). De Maan maakt een vierkant met het MC. Venus maakt een quindecile aspect van 105 graden ermee en staat septiel Neptunus. Neptunus staat 112.5 graad van ASC/MC. Je ziet het patroon van artistiek talent verbonden met het MC door Maan in Vissen, door Neptunus i.v.m. ASC/MC en door Venus als einddispositor van het MC quindecile MC.

Betekenis...
Artistiek talent is verbonden met de loopbaan (het MC). Lotti is allereerst een 'international' en is sensitief. Hij heeft een romantisch karakter (Zon Weegschaal, Maan Vissen) en wil de aandacht trekken, optreden of leiding geven (Zon zonder aspecten). Met Venus conjunct Uranus heeft hij gevoel voor ritme*) en zijn liefdesperikelen en impulsieve liefdesverbindingen te verwachten. In mei 2009 trouwt hij voor de derde keer al weer. Andere aanwijzingen voor het aantal huwelijken zijn te vinden in Mars 105 graden van Uranus, Venus septiel Neptunus en inconjunct Saturnus en het half vierkant tussen dispositoren 1 en 7.


Geen opmerkingen: