NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zaterdag 3 januari 2009

Horoscoop Gerrie van der Klei


Gerrie van der Klei is een veelzijdig artieste. Ze speelt klassieke gitaar, zingt jazz en acteert (ook in musicals). Het patroon van de artiest vind je in haar horoscoop op de volgende manier:

1. de Maan in Kreeft, bovenin de horoscoop
2. Maan vierkant Venus
3. de combinatie Zon Vissen, Maan Kreeft
4. Venus quindecile Neptunus
5. Venus conjunct de descendant
6. Venus septiel Uranus
7. 'Roepende' Mercurius oriëntaal

Je ziet hoe Venus Neptunus en de Maan, dispositor van het MC, verbindt. Er is cruciale kunstzinnigheid (Maan-Venus), sterke focus op artistiek talent (Venus-Neptunus), gevoel voor ritme en een sterke oriëntatie op communicatie op elk mogelijk niveau. Een andere aanwijzing is de positie van de Zon in Vissen in het vijfde huis van spel en plezier.

Het patroon van artistiek talent bestaat uit verbanden tussen Maan, Venus en Neptunus en de bijbehorende sterrenbeelden met het MC. Je vindt dit patroon bij alle artiesten op dit blog. Dichters en zangers hebben er vaak een verband tussen Venus en Uranus bij (gevoel voor ritme). Schrijvers en zangers hebben er meestal een prominente Mercurius bij.

Dat Gerrie van der Klei succesvol zou zijn zie je aan het midpunt Zon/Maan, dat harde aspecten maakt met zowel Jupiter als Pluto. Meer over succescombinaties lees je op Astromarkt.

RELEVANT:
Het artikel over zangers en Venus-Uranus op Astromarkt

Geen opmerkingen: