NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

dinsdag 10 maart 2009

Horoscoop Esmée Denters


Van Esmée Denters is de geboortetijd niet bekend, dus zie je hierboven de horoscoop van haar geboortedag om 12 uur.

Esmée Denters is via YouTube beroemd geworden. Esmée is geboren op 28 september 1988, meldt Wikipedia. Die dag waren er posities die overeenstemmen met die van de diva's en de nederlandse zangers. Ze heeft namelijk Venus in Boogschutter driehoek Uranus, anderhalf vierkant Neptunus en vooruitlopend op de Zon! Venus KAN (maar kan ook niet) vierkant de Maan in Stier staan. Je ziet dan een artistiek patroon naar voren komen. Maar er is meer...

Dat ze een international wordt zie je aan de oriëntale Jupiter. Jupiter maakt een driehoek met de Zon en een sextiel met Mars (je ziet: een succescombinatie van Zon/Mars/Jupiter; lees het in AstroTrio). Venus staat conjunct het midpunt Jupiter/Pluto. Dat wijst op succes in de kunst of als artiest.

Met de Zon in Weegschaal en de Maan in Stier is Esmée een vrouw met smaak en talenten. En je ziet aan de oppositie tussen Zon en Mars dat Esmée een actief en ondernemend type is. Zonder geboortetijdstip valt er over de horoscoop van Esmée Denters niet veel meer te zeggen, maar misschien is dit wat haar talent betreft wel genoeg!

Hier zie je de YouTube opname!

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.