NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zaterdag 6 december 2008

Horoscoop Anton Pieck


Anton Pieck is geboren op 19 april 1895 om 2u30 in Den Helder. In zijn horoscoop zie je Saturnus cruciaal bovenin (vierkant de Ascendant)en de Maan (in Waterman) rijzend voor de Zon. Maar waar is de kunstenaar? Je vindt de kunstenaar in de 'roepende' Venus. De horoscoop is van iemand met een roeping om mooie dingen te maken.

VENUS
Venus in de tweede graad van Tweelingen maakt geen majeure aspecten binnen teken en is dus 'roepend'. Venus staat met Pluto aan weerszijden van de meridiaan, onderin de horoscoop. Dat geeft een roeping om iets met stijl, schoonheid of kunst te doen. Het midpunt Venus/Neptunus staat oppositie het MC zodat het beroep met kunst te maken heeft. Maar ook met geld verdienen (Venus/Pluto).

NEPTUNUS
De kunstwereld vond hem geen kunstenaar. Maar hij maakte wel kunststukken. Zijn horoscoop geeft het beeld van een man die boodschappen overbracht met een bepaalde techniek (Mercurius-Mars, eindheersers MC). En dat hij daarvoor artistieke talenten inzette. Want Venus en Neptunus staan aan weerszijden van het IC en het midpunt Venus/Neptunus is oppositie het MC.

Geen opmerkingen: