NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

dinsdag 2 december 2008

Horoscoop van Meryl Streep


Meryl Streep is de beste actrice, vinden de Nederlanders die meededen aan 'De Avond van de Grote Filmquiz' in september 2007. Nu heeft Meryl (22 juni 1949, 7u05 EST Summit) een horoscoop met aanwijzingen voor acteren. Dit zijn er een paar:


1. Ze heeft een gevoel (Maan) voor kunst (Venus)

De Maan is halfvierkant Nul Ram in het tiende huis in wederzijdse receptie met Venus. Dat wijst op kunstzinnigheid in verband met haar beroep.
De Maan is het belangrijkst van de twee. De Maan staat nl. bovenin haar horoscoop. De Maan is het symbool voor het bewaren van emoties, het vertolken van gevoelens en... het spelen van een rol.

2. Ze heeft een bepaalde spreektechniek
Mars loopt bij haar voor de Zon uit en staat samen met Mercurius in Tweelingen. Dat geeft woordenstrijd of discussie(techniek) aan.

3. Ze is 'great'!
Jupiter maakt geen majeure aspecten. Jupiter is daarom éen planeet die sterk naar voren zal komen. Bovendien staat Jupiter op de Descendant. Dat is een cruciale positie die succes brengt.

Mensen met een prominente Jupiter zijn de internationals, de reizigers, academici, publicisten en mensen die in het algemeen vooruit komen in het leven. De international vinden we al direct terug in haar afkomst (Zwitsers, Iers, Engels en Nederlands plus Joods Spaans in de verte).

Over prominente planeten (oriëntaal, cruciaal of op Nul Ram) lees je meer in mijn boek Astro ID.

Geen opmerkingen: