NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

woensdag 3 december 2008

Horoscoop Jerry Lewis


Filmkomiek, regisseur en producent Jerry Lewis werd geboren op 16 maart 1926 in Newark, New Jersey om 12u15 EST. Zijn Zon (op het MC in Vissen), Jupiter (voor de Zon uit rijzend)en heer 1 (de Maan) roepend in het tiende huis zijn de meest markante spelers in deze horoscoop. Dat geeft al een zekere mate van succes aan. Neptunus, de planeet van de medicijnen, media en de film, is einddispositor van het MC in Vissen.

De roepende Maan zegt heel wat als je zijn familie (= Maan) kent. Zijn vader was komiek, zijn ouder traden beiden op in een vaudeville-circuit en al op zijn vijfde mocht hij een liedje zingen op het toneel. De Maan in het tiende huis zie ik vaker in de horoscopen van mensen die een beroep uitoefenen dat 'in de familie' zit.

FYSIEK
De nauwste aspecten in zijn horoscoop zijn die tussen Zon, Mars, Saturnus en Uranus en deze vormen een kleine driehoek. Nauwe kleine driehoeken vormen midpuntcombinaties die (met moeilijke planeten) niet zelden uitwerken als de andere kant van de medaille. In dit geval is dat constante rugpijn sinds 1965, waarvoor hij tegenwoordig een implantaat in zijn ruggegraat heeft.

DEAN MARTIN/JERRY LEWIS
In 2006 schreef hij over zijn vriendschap met Dean Martin ('Dean and me, a love story'). Dean Martin werd geboren op 7 juni 1917. Zijn Venus en Jupiter maken een exacte driehoek met de Zon van Jerry Lewis. Diens Jupiter maakt een exact sextiel met de Zon en een exacte driehoek met de Mars van Dean Martin. Ook zie je Mars driehoek Mars. Het was duidelijk een goede relatie:)

Geen opmerkingen: