NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

dinsdag 2 december 2008

Horoscoop Herman Brood


Op de site van Wout Hendrix vond ik de geboortetijd van Herman Brood. Hier zie je zijn horoscoop. Onderin staat Neptunus. Neptunus is het symbool van de kunst, van de fantasie, de visie, de visioenen en de medicijnen, drugs en alcohol. Het fantastische, ideële en romantische maken ook onderdeel uit van 'Neptunus'. Dat symbool Neptunus staat vierkant de Ascendant, onderin de horoscoop van Herman Brood. In mijn boek Astro I.D. kun je lezen dat dat een 'cruciale' plaats is. Neptunus is daarmee cruciaal in het leven van Brood. Uiteindelijk werden de drugs ook zijn dood. Het belang van Neptunus wordt nog sterker omdat de Maan in Vissen staat, een teken dat hoort bij Neptunus.

ZELFTOEGEEFLIJK OPTIMISME
Jupiter rijst voor de Zon uit en staat samen met de Zon. Vaak is het moeilijk om te leven met je succes en in het bijzonder als de Zon samenstaat met Jupiter want het kan leiden tot overmaat. Lees eens op Cafe Astrology hoe zij het omschrijven. Dan zie je de overmaat die schaadt al vrij snel verwoord worden.

Ben je beginner in astrologie, lees dan eerst wat over Neptunus bij Astromarkt en over Maan in Vissen. En kijk eens bij het artikel over Jupiter en Neptunus samen. Je zult dan begrijpen hoe uitgesproken deze symbolen bij Herman Brood passen!

ENNE..,
In het verhaal over Herman Brood dat ik midden in de nacht ergens op een van de Nederlandse TV-kanalen zag (zaterdag op zondag) kwam naar voren dat hij ook de neiging had zich niet met zaken bezig te houden en zich een beetje af te sluiten voor de werkelijkheid, bijvoorbeeld na het ontslag van twee zangeressen die dat plompverloren van anderen te horen kregen. Dat hoort wel een beetje bij Maan in Vissen.
Wil je snel leren duiden, kijk dan eens naar het astrologisch paspoort. Het Astro I.D. van Herman Brood heeft Jupiter, Neptunus en de Maan als belangrijkste kenmerken. Dat wijst op: VOOR ALLES een optimist, international (Jupiter), misschien zelftoegeeflijk. CRUCIAAL: idealen, visies en dromen (kunst, geloof of idealen). BOVENAL: behoefte aan romantiek.
Ook als je dieper gaat zul je merken dat dit duidelijk de horoscoop van een positief optredend overgevoelig en zelftoegevend kunstenaar vol passie en behoefte aan romantiek en vergetelheid is. En dat dit zou nooit de horoscoop kunnen zijn van een handelaar in gereedschappen of van een militair.

Geen opmerkingen: