NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zondag 14 december 2008

Horoscoop John Vooijs en Freek Bartels


Gisteren was de première van de musical Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat. Er waren eerder twee kandidaten voor de hoofdrol: John Vooijs en Freek Bartels. De laatste heeft gewonnen, John Vooijs is reserve geworden. Op de geboortedag van beide mannen is er een potentieel voor artistiek talent in de horoscoop. Een horoscoop is niet compleet zonder geboortetijd. Een geboortetijd geeft inzicht in de plaats van de Maan, Zon en planeten in de horoscoop. Dat gegeven ontbreekt nu. Op dit blog kun je zien dat artiesten meestal Venus, de Maan of Neptunus op een hoekpunt van de horoscoop of bovenin hebben. Ik twijfel er niet aan of het was ook zo op het moment dat John Vooijs en Freek Bartels geboren werden.
NB Venus is de planeet van het talent en de stijl. De Maan is er voor de 'act'. Neptunus is het symbool van inlevingsvermogen en fantasie en...kunst.

JOHN VOOIJS
John Vooijs (mooie naam als je zingt) heeft Venus zonder aspecten in zijn horoscoop staan Dat wijst op talent en stijl op elk mogelijk niveau. Met Mercurius op Aries Point, voor de Zon uit rijzend, heb je meteen een stem. Mercurius is de planeet van het communiceren (spreken, schrijven, boodschappen overbrengen) en Venus is de planeet van de kunsten. Je ziet dus al een mooie (Venus) stem (Mercurius) naar voren komen zonder geboortetijd.

FREEK BARTELS
De vaste Joseph is Freek Bartels. Hij heeft een ongeaspecteerdde Mercurius in de horoscoop. De Maan in Kreeft rijst voor de Zon uit en dat is gunstig voor een acteur. De Maan maakt een driehoek met Jupiter, wat de populariteit begunstigt!
Venus maakt mineure aspecten met Neptunus (halfvierkant) en Uranus (halfsextiel), wat vaak wijst op zangtalent. Hierboven zie je horoscopen van de geboortedag van de heren, naast elkaar. En hier is een link naar een zingende Freek:
http://nl.youtube.com/watch?v=6kylcJ4hYuc

Geen opmerkingen: