NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

zaterdag 27 december 2008

Horoscoop Udo Jürgens


Udo Jürgens werd op 30 september 1934 geboren in Klagenfurt om 19u35 CET met een aantal aanwijzingen voor artistiek (zang-)talent, Het zijn de volgende:

1. Neptunus rijst voor de Zon en Venus uit. Dat geeft een sterk naar voren komende fantasie, inlevingsvermogen en sensitiviteit.

2. Venus staat biquintiel Uranus; een aanwijzing voor creatief gevoel voor ritme

3. De sterke Maan in Kreeft is eind dispositor*) van de MC-route en staat sextiel Neptunus en 75 graden (half vierkant + half sextiel) van Venus af. Maan Venus en Neptunus zijn met het MC en met elkaar verbonden. Dat alleen al is een goede aanwijzing voor beroepsmatig gebruikt artistiek talent.

4. Met de Maan in Kreeft en de Zon in Weegschaal heeft hij een aangeboren gevoel voor stijl en kunst.

5. Venus staat op de cusp van het vijfde gelijke huis (m.a.w. driehoek de Ascendant)en dat geeft charme en stijl (en maakt geliefd bij de vrouwen:)

6. De Maan staat 160 graden van het MC (160 graden is een binoviel).

7. Jupiter staat half vierkant Neptunus en Neptunus staat anderhalf vierkant MC: het is de combinatie voor fans en luisterend publiek

Het lijken mij genoeg aanwijzingen die overeenkomen met die in de horoscopen van de andere artiesten, kunstenaars en zangers op dit blog.

*) d.w.z. MC in Steenbok>Saturnus in WAterman>Uranus in Stier>Venus in Maagd> Mercurius in Schorpioen> Pluto in Kreeft>Maan in Kreeft in eigen teken.

Geen opmerkingen: