NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

donderdag 11 december 2008

Horoscoop Stanley BurlesonStanley Burleson is een veelzijdig artiest. Hij is acteur, zanger, danser en choreograaf. Hij schitterde als Che Guevara in 'Evita', de musical, in een omvangrijke rol. Als de musical niet toevallig 'Evita' heette, zou je het de hoofdrol kunnen noemen. Hij sprong zo in het oog dat ik meteen op zoek ging naar zijn horoscoop. In die horoscoop zie je direct het patroon van de artiest in de combinatie voor artistiek talent (Venus met Neptunus). Helaas is zijn geboorteuur onbekend en daarmee ook de positie van Ascendant en Midhemel, anders waren er ongetwijfeld nog meer aanwijzingen in de richting van zijn loopbaan gevonden.

VENUS-NEPTUNUS
Stanley Burleson heeft een ongeaspecteerde (roepende!) Venus vierkant Neptunus en Venus staat conjunct het midpunt Jupiter/Pluto: succes in de kunst (zie Astro Trio).

MAAN IN VISSEN
De Maan staat in het teken Vissen; je leest onder de link meer hierover, maar het past bij een empatisch iemand. Je ziet verder een roeping om de stem te gebruiken (boodschappen over te brengen) aan de aspectloze Mercurius (de communicatieplaneet!).

FANS
Ook de Zon is ongeaspecteerd. Eigenlijk is hij iemand voor de hoofdrol, dus:). Met de Zon half vierkant Jupiter en quintiel Neptunus is de kans op fans groot. Hij heeft er in mij éen bij!

Geen opmerkingen: