NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

dinsdag 2 december 2008

Horoscoop Josephine Baker


Er komt een nieuwe musical over het leven van Josephine Baker (geboren 3 juni 1906 om 11 uur in Saint Louis). Dit bericht is een mooi moment om even bij haar horoscoop stil te staan. Haar opvallend stemgeluid vormt de kern van haar carrière en de kern van haar horoscoop.

Haar Astro I.D. toont Mercurius als prominente planeet. Mercurius rijst voor de Zon uit en maakt geen aspecten binnen 5 graden. Mercurius is ook de hoogst geplaatste planeet. Dat alles maakt Mercurius opvallend. Mercurius is de planeet van de stem (communicatie, spreken en schrijven). Er zijn verder geen prominente posities.

Met 60% van de posities in luchttekens (de tekens van contacten en communicatie) en 5 van de 10 planeten in het 10de huis (het huis van het publiek) kun je al denken aan een toneel of podium. Daarnaast komt ook Venus sterk naar voren. Venus staat samen met Neptunus. De combinatie van Venus en Neptunus wijst op kunst en vaak op muziek. Venus staat in Kreeft en met de Maan in wederzijdse receptie. Maan met Venus geeft kunstzin en talent.

Geen opmerkingen: