NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

woensdag 24 december 2008

Horoscoop geboortedag Ingmar Heytze


Op de geboortedag van schrijver en dichter Ingmar Heytze was het patroon van artistiek talent zichtbaar in de horoscoop. Venus in Vissen verbindt de sterke Maan in Kreeft en Neptunus, zodat de combinatie van artistiek talent en gevoel voor de schone kunsten ontstaat. Venus is de planeet die talent aangeeft, de Maan 'gevoel' en Neptunus inlevingsvermogen of fantasie. Als deze planeten geplaatst zijn in sensitieve tekens of nauw met elkaar verbonden zijn is er grote kans op dat er die dag een artiest, creatief talent, schrijver, componist, musicus of kunstenaar wordt geboren. Dat was ook het geval op de geboortedag van Heytze. Op die dag maakte de Zon geen majeure aspecten. Dat geeft mogelijkheden voor 'optreden', show en leiderschap in. Met een 'roepende' Zon trek je in ieder geval de aandacht.

Zijn geboortetijd is onbekend. Mogelijk staat éen van de drie verbonden planeten op een hoekpunt in de horoscoop of geeft het MC meer informatie over de relatie tussen de loopbaan en het talent.

Ingmar Heytze heeft lange tijd door reisangst alleen in eigen regio kunnen optreden. Een astrologische verklaring daarvoor biedt het nauwe aspect tussen Mercurius (symbool van transport en communicatie) en Saturnus (symbool van begrenzing en beperking). Ook dit blog heeft zijn beperkingen:). Het gaat hier alleen om het tonen van het patroon van artistiek talent in de horoscopen van kunstzinnige mensen.

Geen opmerkingen: