NIEUW!

Bezoek het vernieuwde Astromarkt! de site voor de studie van astrologie...

woensdag 3 december 2008

Horoscoop Carol van Herwijnen

CAROL VAN HERWIJNEN

In de databank van Astrolab, mijn computerprogramma, staat dat hij is geboren op 21 juni 1941, om 6u30 MEZ te Laren en niet lang geleden overleden.

MOOIE STEM EN KUNSTZINNIG
Het acteertalent van Carol van Herwijnen zie je terug in de volgende prominente plaatsingen:
- Prominente Zon: Zon vierkant Nul Ram voor in het middelpunt willen staan (op een toneel bijvoorbeeld)
- Maan met Venus: Maan in wederzijdse receptie en sextiel Venus als einddispositoren van de MC route: kunstzinnigheid bepaalt zijn loopbaan
- Venus en Mercurius cruciaal op de Ascendant voor spreek- en schrijftalent dat direkt naar voren komt (mooie - Venus- stem - Mercurius)
- Jupiter is de oriëntale planeet. De international vind ik in de passage op Wikipedia waarin staat dat hij veel onderweg was, met name in Duitsland (Berlijn), waar hij graag had willen werken.

ACHTERGROND
Dat Zon en Jupiter in het twaalfde huis staan zou te maken kunnen hebben met het feit dat hij vaak op de achtergrond bezig was door zijn stem te lenen voor producties als bijvoorbeeld 'Grote Smurf'. De Zon vierkant Neptunus wijst op 'verkeerd beeld' als thema en is in de horoscoop van acteurs een teken van hun talent om in de huid van een ander te kruipen. En de combinatie Zon-Jupiter-Neptunus wijst op de potentie om beroepsmatig op een podium of toneel te staan.

Geen opmerkingen: